கர்கிடக கஞ்சி , ஔஷத கஞ்சி யின் முக்கியத்துவம்
கேரளா ஆயுர்வேத உணவு ரகசியம்
karkidaka kanji..
பருவநிலை மாற்றம் நம்மை பாதிக்காமல் இருக்க சிறந்த உணவு இது ..
ஆறு கால சூழல் - இரு பருவம் - சக்தி தரும் உணவு தெரிந்து கொள்ள வேண்டிய கேரள உணவு ரகசியம் தமிழில் ..
കർക്കിടക കഞ്ഞി
செய்முறை பற்றி அடுத்த வரும் வீடியோவில்
The karkidaka kanji has the flavour of coconut milk, a complex mix of herbs, and a dash of fenugreek’s bitterness. It also has the slight crunch of shallots fried in ghee...the rice-based gruel had during the Malayalam month Karkidakam, is as complex as ordinary ‘kanji’ (rice gruel) is simple.
Porridge For Rainy Days also known as Oushadha Kanji/ Karkidaka Kanji is a medicinal rice soup and a traditional item of Kerala during the rainy days. This tasty dish has a special effect in warding off the monsoon fevers. Here is the exclusive recipe to prepare the “Ayurvedic Karkidaka Kanji” at your home.
#கர்கிடககஞ்சி #ஔஷதகஞ்சி #KarkidakaKanjiintamil #ayurveddietintamil #keraladiet #കർക്കിടകകഞ്ഞി #OushadhaKanjiintamil #tamildiet #immunityboostingporridge #ஆரோக்கியமும்ஆயுர்வேதமும் #ஆயுர்வேதமருத்துவம் #சித்தமருத்துவம் #ஆயூஷ்மருத்துவம் #ஹோமியோபதிமருத்துவம்
#அல்ஷிபாஆயுஷ்மருத்துவமனை
#Ayurveda #Ayush #Alshifaayush #curesure4u #curesure #tamilhealth #healthtips #bestayurvedadr #tipsintamilhealth
#subscribeourchannelalshifayush
0 comments:
கருத்துரையிடுக